A rajzoláshoz milyen ceruzákat és papírt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Énekem Fabel-Castel cerumám van (HB, 2B) és Progresso ceruzám (4B, 8B) és famentes papírra rajzolok.2014. febr. 9. 23:17
1/5 anonim válasza:
Mit szeretnél? Rajzolni, vagy a rajzaiddal érvényesülni?
2/5 A titokzatos válasza:
Szerintem ami van neked az megfelelő!
3/5 anonim válasza:
ezek jók, de a legfontosabb, h legyen hegye :)
4/5 anonim válasza:
Hát akik írtak azok nem értenek hozzá.
A ceruzáid jók,de nem az a lényeg.Ha színezni akarsz a legszebb az akril ceruza.Az akrilszínesceruzákat egy picit be kell nedvesíteni ez a legszebb színezőeszköz.Régebben könnyen beszerezhető volt 600ft, most már igen ritkán látom az intersparban 1000ft-ért.
Kézművesboltokban van radírozható toll,nemrég vettem 350ft-ért.Ezekkel gyönyörű és változatos lesznek a rajzaid.
5/5 anonim válasza:
attól függ,hogy mit szeretnél rajzolni...
én mindig elhagyom a ceruzáimat,szóval ha akarok valamit rajzolni kiveszem az elsőt :D
papír meg sima nyomtató :D
jóóó....hát persze számít,de hát most na:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!