1/3 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? A magasságod átlagon aluli ahogy a súlyod is. Valószínűleg már nem fogsz sokat nőni, de korrigálhatod ha sportolsz és ezáltal jó testalkatod lesz. Nem fogok hazudni, lesznek csajok akik a magasságod miatt le fognak pattintani, de az igazán rendes lányokat nem fogja érdekelni.
2/3 anonim válasza:
Meg fogsz noni, van akinel ilyenkor "indul be" a noves. Amugy igy kep nelkul nehez megmondani:) Igy kevesnek tunik. De meg mindig inkabb ez mint a "170cm es mondjuk 150kg". Kicsit edzzel es maris jo lesz.
3/3 anonim válasza:
fogsz még nőni. én 13 éves vagyok és 165cm gondolom én is még fogok nőni, (de ez most ide nem tartozik). Ismerek egy srácot aki 17 éves koráig 170cm volt és 20 éves koráig megnőt még 10cm és most 180. van akinek csak most indulnak be a nővési hormonok, és úgy is lehet nőni, ha csüngesz a turnikon minden nap legalább 1 percet háromszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!