Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki (k)?

Mit mondjak neki (k)?

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim/barátaim akik az ilyen Mtv,U tv,Kiss tv,stb zenét szeretik,szóval az ilyen divatzenét,ami épp menő meg minden,és folyton blamálják az én izlésemet,és kritizálnak,hogy húúúúú,én rockot hallgatok,de gáááááz vaagy öcccsém,nácista meg ilyen ordibálós az összes rockzene,stb....ez engem zavar,mert szerintem a rockban több van,mint abban a "hú,vááváá,huáá"blabla zenében,amit ők szeretnek. Nem tudom mit mondjak nekik,hogy ne kritizálják az olyan zenét aminek a szövege igenis sokat mond. Amúgy lány vagyok :(
2009. dec. 7. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Mutass nekik igazi zenét

pl

Queen Black sabbath deep purple

Chuck Berry stb....

2009. dec. 7. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
mutattam párat,és azt mondta,hogy ajjj,ez milyen szar,még a szövegét sem lehet érteni,folyton csak üvöltenek benne,stb...pff.. :(
2009. dec. 7. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fogalkozz vele mit mondanak. Találj ki vmi frappáns választ, hátha azzal békén hagynak. Nehogymár rád erőltesség azt ami nekik tetszik
2009. dec. 7. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a véleményem ezekeről a zenékről én sem szeretem.DE nem értem miért kéne ezért valakit kinevetni vagy ilyesmi tényleg csak azt tudod tenni hogy nem foglalkozol velük.A barátaidat meg főleg nem értem miért teszik ezt.Nem az Ő dolguk eldönteni ki és mit hallgat.
2009. dec. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!