Mit lehet beleírni egy naplóba? Mennyire elterjedt a naplóírás?
Vagy írsz egy szép színes naplót... vagy elkezdesz naplót írni mindarról, ami történik veled, aminek örülsz, ami foglalkoztat, ami éppen bánt... Ha kellően őszinte vagy magadhoz (és nem kell tartanod attól, hogy más belenéz), akkor az utóbbi típusból tanulhatsz sokat magadról, pl. hogy miben kell változtatnod.
Nem muszáj írni mindennap, de erre úgyis rá fogsz jönni, mikor van mondandód számodra. :)
Sszia! :) Nekem sok-sok matrica van benne, én imádom a pillangókat, talán ezért.. :)
Meg szeretek töltőtollal is írni. Régebben én is szerettem, ha színes, de most már inkább komolyabb :) (17 vagyok)
Amúgy, van aki minden nap ír, (habár mikor nincs időd rá, akkor nem tudsz..) van aki csak akkor, mikor törtéénik valami.
Én akkor írok mikor van mit "elmondani", vagy eszembe jut egy fontos gondolat.. vagy rájövök valamire. Ilyesmi. De mikor olyanod van, hogy ki kell magadból beszélni valamit, akkor jó igazán egy napló. De káromkodni ha nem muszáj, ne káromkodj benne senkire, mert rém ciki, ha véletlenül elolvassa az illető.. még akkor is, ha teljesen megbízol benne.
Igazából nem kell attól félned, hogy nem tudod elkezdeni, a lelki világodat kell benne "elhelyezned"! Pontosabban hozd létre egy napló formájában, a naplód Te magad leszel. És elsősorban, ami a legfontosabb, magadnak írod!
Rá min. fél évre olvasd csak vissza, különben nem sokat ér.. :) Mármint a visszaolvasás.
Ha bármi kérdésed van még, írj csak privibe:) Én már kb. 7 éve írok naplót, és szívesen segítek :) Jó dolognak tartom, nagyon jó érzés ha van egy ilyen "Dear my Diary," akinek mindent elmondhatsz :) Mintha csak magadnak vallanál be dolgokat.. Sok sikert!
Nem olvastam el az elöttem lévők válaszát, így nem tudom, hogy újat írok-e.
Én szoktam naplót írni.
És szerintem az, hogy milyen gyakorisággal és mit írsz bele, az csak rajtad múlik. És a legfontosabb - szerintem - hogy magadat akard megörökíteni és az érzéseidet. Amit ha később visszaolvasol, érezni fogod ugyanazt.
Amúgy meg, hogy milyen gyakran...ahányszor történik veled valami érdekes :)
Sok sikert hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!