Mit vegyek neki? (lent)
Esetleg egy szép ízléses képkeret,amibe olyan képet teszel,amin együtt vagytok?Vagy nem barát?Persze most olvasom,nem ismered az ízlését.Mit szólsz egy gyertyatartó,gyertya kombinációhoz?Lányok szeretik.Ezerféle van,színben formában,mintában.Valami jobbfajta csoki hozzá és kész.Arra vigyázz,hogy ne legyen illatos,nem mindenki bírja.Ennek mondjuk én örülnék,pedig már kicsit idősebb vagyok:)
Másik:gravíroztatni tollba?Beleíratod a nevét.Tudom drágának hangzik,de benne van a 3000-ben.Ehhez is mehet a csoki.Remélem segítettem,majd még írok,ha beugrik valami:)
Hmm... 13 éves lánynak? Valami olcsóbb parfümöt? Bár ez nem túl jó +oldás. Vegyél egy mókás plüssállatot és hozzá egy kis csokit. Vagy a tollba gravíroztatás is jó megoldás. És ha ügyes vagy 3000 alatt simán megúszod.
Én már rég elmúltam 13, fogalmam sincs manapság minek örülnek a fiatal lányok. Ruha & pénz, ez a favorit. Remélem azért sikerül találnod valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!