Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor jelzi a felvi zöld...

Mikor jelzi a felvi zöld pipával a Fizetést?

Figyelt kérdés
Már 3 napja átutaltam a 9000 Ft-ot a felvinek, de még mindig sárgával jelzi a hátralékot. Írták, hogy a jóváírás a hátáridő lejárta után történik, ez azt jelentené, hogy csak azután jelenik meg majd a zöld pipa? Mert nem voltam benne biztos, és szeretném már hitelesíteni, de nem tudom lehet-e így.

2014. febr. 7. 12:01
 1/2 A kérdező kommentje:
A dokumentumok is sárgával vannak jelölve, mivel érettségi bizonyítványom még nincs. (Viszont az Érettségi eredményeknél pipa van, pedig ott csak vizsgaszándék van megadva). Ez maradhat sárgán, igaz? Köszönöm
2014. febr. 7. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék, mert nálam is ez a helyzet. Már több napja befizettem, de még nekem is azt írja ki 11000 Ft hátralékom van.
2014. febr. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!