Hogyan lehet az erőszak ellen védekezni?
Figyelt kérdés
Gondolok ez alatt pl arra, hogy pár napja a városunkban nyomtalanul eltűnt egy 15 éves fiú. Azon a környéken már láttak kétes alakokat, este, iskolából hazamenet pedig lányokat követett egy kombi. Kénytelen vagyok én is egyedül járkálni, nem lehet mindig velem valaki, de nagyon félek. Hogyan lehet védekezni ez ellen?2009. dec. 7. 13:19
1/4 anonim válasza:
Nem is tom...Tanulj meg verekdni,tarts magadnál védekező eszközöket és ami a legfontosabb:Erőltesd meg a torkod és torka szadtodból sikíts!!!
2/4 anonim válasza:
a suliban ahova járok volt egy lány akit mindig mindenki vert. most judo-zik és most már nem mernek még a fiuk se kiállni ellene.
tanulj meg egy küzdősporrrrtot.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben van, küzdősport, de ha odaáll mellém 2 100kilós koma, szerintem nem sokat tudnák velük kezdeni a 170 centimmel:D
2009. dec. 7. 14:52
4/4 anonim válasza:
gázspray, toll, kulcs, kezed, lábad, esetleg, vagy rúgd lábközépbe. Természetesen, a megerőszakoló felek általában férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!