Terhességi vészes hányás?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez még nem számít annak,de nem is sok választ el tőle.Jelenleg 7hetes veszélyeztetett terhes vagyok.Kb másfél hete kezdődtek ezek az elviselhetetlen,már szinte a napjaimat megkeserítő egésznapos hányás és hányinger.Nálam nem csak egyszerű reggeli rosszullét van.Miest kinyitom a szemem reggel,már érzem hogy rohannom kell a wc-re.Persze nem jön semmi,ezért a gyomrom iszonyatosan megfájdul.Pár napja ez már annyira dúrva lett,hogy amit nagy nehezen megreggeliztem,azt viszont is láttam.Ma 11óráig folyamatosan a fürdőben voltam,és már epét hánytam.Ebédre megbírtam enni pár darab háztartási kekszet,uzsonnára meg egy kis szelet szendvicset.De az egész napos hányinger ugyanúgy meg van,sokszor rohanok a mosdóba.Mivel folyadék sem marad bennem,már érzem,hogy kezdek kiszáradni,a fejem nagyon fáj.Szedek magne b6-ot,vagyis csak szedtem,mert mostmár a szükséges gyógyszereimet sem tudom bevenni,nem hogy vitaminokat vagy bármit.Sok mindenről olvastam,hallottam,de egyik se vált be.Pénteken megyek az orvosomhoz,remélem komolyan vesz,és próbál segíteni.Volt-e valaki hasonló cipőben mint én?És mi volt a megoldás a problémára?Már ha van megoldás.2014. febr. 5. 20:43
1/2 anonim válasza:
Az első terhességemnél a kezdetektől 3 hónapos korig epét hánytam. Nem szedtem soha semmilyen vitamint. Az orvos adott naponta inzulin és még egy injekciót, így egy kevés étel megmaradt bennem. Lefogytam 10 kg-ot, de utána ehettem mindent. Szülés közben hánytam újra epét. A lányom egészséges lett, és 2,80-nal született.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nekem a 10kg fogyás már súlyos következményekhez vezetne.Így is nagyon sovány vagyok,45kg.Pedig már van egy kisfiam.Vele csak a reggelek voltak húzósak,ezért esik ennyire rosszul ez az egész napos hányinger+hányás.Remélem azért ez javulni fog.Azért köszönöm szépen.
2014. febr. 5. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!