Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Terhességi vészes hányás?

Terhességi vészes hányás?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez még nem számít annak,de nem is sok választ el tőle.Jelenleg 7hetes veszélyeztetett terhes vagyok.Kb másfél hete kezdődtek ezek az elviselhetetlen,már szinte a napjaimat megkeserítő egésznapos hányás és hányinger.Nálam nem csak egyszerű reggeli rosszullét van.Miest kinyitom a szemem reggel,már érzem hogy rohannom kell a wc-re.Persze nem jön semmi,ezért a gyomrom iszonyatosan megfájdul.Pár napja ez már annyira dúrva lett,hogy amit nagy nehezen megreggeliztem,azt viszont is láttam.Ma 11óráig folyamatosan a fürdőben voltam,és már epét hánytam.Ebédre megbírtam enni pár darab háztartási kekszet,uzsonnára meg egy kis szelet szendvicset.De az egész napos hányinger ugyanúgy meg van,sokszor rohanok a mosdóba.Mivel folyadék sem marad bennem,már érzem,hogy kezdek kiszáradni,a fejem nagyon fáj.Szedek magne b6-ot,vagyis csak szedtem,mert mostmár a szükséges gyógyszereimet sem tudom bevenni,nem hogy vitaminokat vagy bármit.Sok mindenről olvastam,hallottam,de egyik se vált be.Pénteken megyek az orvosomhoz,remélem komolyan vesz,és próbál segíteni.Volt-e valaki hasonló cipőben mint én?És mi volt a megoldás a problémára?Már ha van megoldás.

2014. febr. 5. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél a kezdetektől 3 hónapos korig epét hánytam. Nem szedtem soha semmilyen vitamint. Az orvos adott naponta inzulin és még egy injekciót, így egy kevés étel megmaradt bennem. Lefogytam 10 kg-ot, de utána ehettem mindent. Szülés közben hánytam újra epét. A lányom egészséges lett, és 2,80-nal született.
2014. febr. 5. 22:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nekem a 10kg fogyás már súlyos következményekhez vezetne.Így is nagyon sovány vagyok,45kg.Pedig már van egy kisfiam.Vele csak a reggelek voltak húzósak,ezért esik ennyire rosszul ez az egész napos hányinger+hányás.Remélem azért ez javulni fog.Azért köszönöm szépen.
2014. febr. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!