Hogy lehetne házilag pántot rakni a gitáromra?
Figyelt kérdés
Van egy száraz gitárom és nincs "bigyusz" a végében,mire rákötni...esetleg valami ötletetek nincs..azon a keresztülkötős csúf megoldáson?2014. febr. 5. 15:30
1/11 anonim válasza:
Száraz????
Néhény hangszerboltban lehet kapni hevedertartót, azt fel lehet szerelni.
2/11 A kérdező kommentje:
koszi...sima fa gitárra gondoltam... esetleg pillanatragasztò elegge megfogná azt a bigyuszt?
2014. febr. 5. 20:47
3/11 anonim válasza:
Miért, fa gitáron kívül milyet ismersz még?
4/11 anonim válasza:
Nem, pillanatragasztóval ne próbálkozz.
5/11 anonim válasza:
Hát tenni kell rá, ugyanúgy mint amelyikeken, van, ez egy párszáz forintos tétel valíszínűleg, venni egy hevedergombot.
Ne gányold össze pillanatragasztóval (de szerintem egyértelmű hogy az lószart se fogna..)
6/11 A kérdező kommentje:
OKé köszi...csak arra gondoltam hogy az a hevedergomb magától nem áll meg és tönkre sem akarom tenni a gitárt azzal,hogy megfurkálom....
2014. febr. 7. 17:29
7/11 anonim válasza:
Amire gyárilag raknak, azon is fúrják, mégse megy tönkre. :)
8/11 anonim válasza:
Miért tennéd tönkre? Ez így működik..
9/11 anonim válasza:
Van olyan heveder is, aminek a kampóját a hanglyukba kell alulról beakasztani, maga a heveder meg olyan, mint a szaxofonosoké.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is erdeklodtem s van valami ketyere s nem kell furkalni a gitart :D Aztan ha hoznak az uzletbe akkor meglatom :D
2014. febr. 15. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!