Hogy kell tippmixelni?
Olvass ! És NYERJ ! SOK SZERENCSÉT !
Kitöltés a fent linkelt honlapon.
Kérni nem kell, bemész a lottózóba, elveszel egyet az asztalról, kitöltöd, odaadod a kedves pult mögött levő embernek, ha nyersz akkor szintén lottózóba beviszed és odaadod a fent említettnek (200 ezer felett utalják, de ha így kérdezed ez még nem aktuális neked).
Az első komihoz annyit hogy ez nem szerencse kérdése !
A kérdésedre a választ természetesen a linken megtalálod mivel kező vagy érdemes 200-300as téten kezedeni a játékot. Mindig nézz utána a nevesebb csapatok bajnokságainak és a kisebbeknek is . Neten sok fórum és oldal foglalkozik ezekkel nekem számos kedvencem van.
soha ne rakj meg olyan meccseket amiknek kicsi az odds-a annélkül hogy nem nézel utána. Mert rengeteg olyan eset van hogy megteszek pl.: 1.56 Chelsea 6.03 Evertont ( egy régebbi példám én az evertonra tettem mert utánanéztem és tudtam hogy nyerni fog 200ért +más meccsekkel nyertem 123,456ot)ennél a fogadásnál mindenki a Chelseara tenne szerintem de rögtön nem szabad ezt be "X" elni. Nagyon sok függ az utána olvasásnak. Sport újságok netes weblapok ezek sokat segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!