Hol lehet jegyet venni ByTheWay koncertre?
Sziasztok!
Bocsi,ha nem a megfelelő témába soroltam ezt a kérdést,de nem találtam olyan témát,hogy "koncert",stb.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy hol lehet jegyet venni ByTheWay koncertre? Óriási rajongójuk vagyok,és szeretnék végre eljutni egy koncertjükre. Eddig a távolság miatt nem lehetett,most viszont itt lesznek a közelben,és szeretnék elmenni a koncertre,csak nem tudom,hogy ha egy sportcsarnokban lesz,akkor kell-e jegyet venni és ha igen,akkor hol lehet jegyet venni?
Előre köszönöm a segítséget,sürgős lenne. (akik fikázzák Őket,ne is írjanak pls!) Ha vannak még itt Wayerek rajtam kívül,írhatnak,ha akarnak (:
Köfike Wayer tesa (: ezzel is segítettél valamit (: köfönöm ((:
egyébként eddig mi is (a legjobb barátnőmmel) csak álmodtunk arról,hogy valaha láthatjuk Őket életnagyságban,de most lehet sikerülhetne... ha sikerül a jegy (: azért köfi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!