Egy héliumos lufi meddig jó?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 20:10
2/9 A kérdező kommentje:
és mitől durran ki?
2009. dec. 6. 20:20
3/9 anonim válasza:
Olyanhoz ér ami kilukasztja, vagy csak magától. De egy idő után azt hiszem összemegy=kimegy a hélium
5/9 A kérdező kommentje:
3-4 nap?????????? az h lehet? ha valaki árulja akkor nem veszik meg rögtön!!! és ha 3-4 napig lenne jó, akkor nem lenne értelme árusítani
2009. dec. 6. 22:33
6/9 anonim válasza:
nem a hélium megy össze hanem magán a lufi anyagán keresztül szépen lassan ereszt. Ezért is vannak azok a fólia szerű mintás lufik bohácarc stb mittudoménmivan
7/9 anonim válasza:
Azért van nála a hélium gáz palack és a helyszínen szokták felfújni csak mindig vannak ilyen minta darabok.
Nekem 5 nap volt a max amíg tartott....annó..:D
8/9 anonim válasza:
Hát én mindig kiszívoma héliumot, enm bírom ki:DSzval enmtudom, hog meddig tart,d e gondolom mitn a többi lufi, ez is pár nap alatt összemegy.
9/9 anonim válasza:
Tapasztalatból írom:
2-szer vettem héliumos állat figurás lufit.
Az egyik 3 napig, a másik több mint 2 hétig bírta.
Persze lehet, hogy az első megsérült valahol, de az üzletben is 3-4 napot mondtak. Kidurranni ez magától nem tud.
A hagyományos lufival más lehet a helyzet, mert más az anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!