Kozeli es tavoli rokonok, ti vartok vagy szamitotok ajandekra az US-bol hazalatogato rokontol? Ha igen, akkor milyen dolgokra gondolnatok? Szerintem nincsen olyan dolog amit itthol nem lehetne kapni
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 00:44
1/3 anonim válasza:
Én sosem várok semmiféle ajándékot hazalátogató rokonoktól. Bár nekem a húgom Angliában él, és amikor hazajön mindig hoz valami apróságot. Főleg finom édességet, kekszet vagy valami angolos dolgot..De én magam sosem követelőzöm. Ha üres kézzel jönne, az sem érdekelne..
2/3 anonim válasza:
Nem. Nem is várok el semmit, de nem is szoktam vinni. Külföldön lakom, amit itt kapni azt 99,9%-ban otthon is meg lehet venni. Szüleimnek meg a tesóm gyerekeinek vittem olyan csokit, ami otthon nincs, de ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
az öcsem Hanes pamut alsonadragkat es pamut atletakat szereti
2014. febr. 4. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!