Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudom letölteni?

Hogyan tudom letölteni?

Figyelt kérdés
honnan tudnám letölteni az alkonyat: új holdat filmbe lehetőleg elég gyorsan, én nem nagyon ismerek ilyen letöltő oldalakat csak azért kérdem, tök mind1 milyen akár még magyarul is de gondolom még nincs szinkronizálva
2009. dec. 6. 17:39
 1/5 anonim válasza:
Mininova.org <<itt nem kell regisztrálni,de van xider.hu z-tracker.hu,big torrent,de ezeken mind kell regisztrálni meg kell meghivó,én leszedtem de még csak moziminőség.
2009. dec. 7. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
itt nem találom tudsz linket küldeni?
2009. dec. 7. 16:07
 3/5 anonim válasza:
Regisztrálj a xideren,tudok küldeni meghivót.Ha neked igy megfelel irj kadarlaszlo9o@gmail.com email cimre,és küld el az emailcimed ahova küldhetem a meghivot,Szép napot.Ha kell a meghivó este megkapod.A xideren megvan most néztem meg.
2009. dec. 8. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:

valamiért nemtom e-mailt küldeni neked de sz.d.a.n.i@citromail.hu ha erre küldesz meghívót az jó lenne:D

Előre is köszi

2009. dec. 8. 20:05
 5/5 anonim válasza:
Elküldve....
2009. dec. 9. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!