Mit ajánlanátok annak aki pillangókéssel meg akar tanulni trükköket?
Először is, ha gyakorló kést keresel, akkor egyszerűen nézz (ki piacokra, ha van a közeledben), amit ott vehetsz, az rendes, használható, és ha ügyes vagy olcsón is meg tudod szerezni. Ha viszont rendes gyakorlót akarsz venni, akkor mondjuk rendelhetsz ilyet:
Az ebayen vannak még hasonló jellegű, olcsóbb gyakorlók is, de ennek a "pengének" legalább van haszna. :D
Ha megvan a kés, akkor elkezdhetsz gyakorolni, méghozzá egy egyszerű módszert követve: Felmész youtube-ra és mondjuk be írod ezt: balisong tricks
Utána szemezgetsz a videókból és kitartóan gyakorolsz.
Ezt javaslom kezdésnek, azon belül a horizontal open/close-t.
http://www.youtube.com/watch?v=E5L7gKVo8pc&list=PL84A4B5E7E5..
Megnézed a videót, közben csinálod, és szépen gyakorlod pér napig. Egyszerre CSAK 1 trükköt tanulj mert szépen belekeveredhetsz. Én akkor tértem a következőre, amikor már könnyeden ment, és bármelyik pillanatban megtudtam csinálni...
Ha kitartó vagy egy hónap alatt 6-7 trükköt meg tanulhatsz. Ha jól megy, akkor akár 10-et is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!