Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell verekedni?

Hogyan kell verekedni?

Figyelt kérdés

Ha valaki tud valami oktato videot amiben mutatnak par cselt,hogy hogyan kell bunyozni azt megkoszonnem.

14F

2009. dec. 6. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ütöd, vágod a gyereket.

Hidd el nekem, nem nehéz.

Csak írd be a youtube-ra, hogy box, kung-fu, karate, fight, meg ilyesmik.

2009. dec. 6. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem sem ártana pár trükk;)..XD
2009. dec. 21. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ez ösztönös :D De ha annyira tudni szeretnéd akkor először mindig te üss, főként ha jön neked, egy igen jó önvédelmi ütés például hogy mint két kezeddel izomból fülön vágod, tenyérrel, ettől az ember eléggé eltud kábulni.
2010. febr. 7. 10:54
 4/6 anonim válasza:

oo hát nagyonegyszerü.

a lényeg hogy ne félj, mindig te üss először,

aztán jol vesén ütöd és hidd el nemfog többet kötekedni

2010. júl. 18. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Én úgy tudom hogy a hüvelykujjadat be kell tenni az ökölbe szóval behúzod oda :D de lehet hogy nem igaz :/
2010. júl. 25. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az erő a lényeg, van ahova nem kell erőset ütni,hogy kib@szottul fájjon! Ha sokkal magasabb tőled az még előnyöd is lehet ha okos vagy!

Ha jön verekedni a 2m-es állat akkor gyorsan rúgd hason vagy gyomorszájon (gondolom hallottál már a sólyomrúgásról,angolul falcon kick) és ha összeroskad akkor egy kib@szott erőset rúgj a fejére,ebben az esetben a lábfej és a sipcsont hajlatával rúgj picit oldalról, ha ettől se fekszik akkor gyorsan odab@szhatsz 3-at 4-et könyékkel oldalról! Vigyázz a tarkójára, mert abba bele is halhat!

2011. aug. 6. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!