Draco Malfoy szem színe akkor most kék vagy szürke?
Már nem emlékszem pontosan hogy hogy volt a könyveben, de talán szürke.
Arra még emlékszem, hogy Harry szem zöld, de a filmben kék, mert hogy a színészé is kék.
Első vagyok, épp tegnap olvastam a HP 6-ot, ahol Harry, Hermione és Ron találkoznak Dracoval egy boltban ahol talárt vesznek, na az a lényeg hogy világos szürke. Itt az idézet :
"Az állvány mögül sápadt, hegyes állú,. tejfölszőke tinédzserfiú bukkant elő. Szép
sötétzöld dísztalár volt rajta, amelynek ujjain és a szegélye mentén gombostűk csillogtak. A fiú a tükör elé lépett, és megszemlélte a ruhát; beletelt néhány másodpercbe, mire észrevette Harry,Ron és Hermione tükörképét a válla fölött. Akkor világosszürke szeme nyomban összeszűkült."
Angolul nagyon jó lehet, hallottam hogy jobb úgy, bár szerintem a magyar fordító nagyon ügyes volt, több dolgot máshogy fordított át.
Én is szívesen elolvasnám angolul, de sajna csak németül tanultam, tanulok.
A könyvben szürke, a filmben kék.
(Harry is a könyv szerint fekete hajú és zöld szemû.A filmben viszont barna hajú és kék szemû lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!