Többnyire attól ha a saját véleményed, érzéseidet fejezed ki a blogodon.
Mondjuk én személy szerint ezt furcsának tartom: "nincs mondanivalója"
Az én blogom sem ez a 'SUICIDE' típusú oldal ami most nagyon menő.
Szerintem minden egyes képnek van mondanivalója. Azáltal amilyen érzéseket vált ki belőled egy kép.
2014. febr. 3. 11:30
2/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon béna vagyok az ilyesmihez... Mi az SUICIBE
2014. febr. 3. 14:11
3/8 A kérdező kommentje:
??
2014. febr. 3. 14:11
4/8 anonim válasza:
suicide > én itt arra gondolok, hogy az ilyen blogokon leginkább az idézetek, képek ezeket sugallják: depresszió, szorongás, öncsonkítás, vagdosás, szomorúság, reménytelenség stb.
2014. febr. 3. 21:03
5/8 A kérdező kommentje:
Ja! Értem. Nos, én se csípem az ilyen képeket, mert szerintem, ha egy embernek ekkora bánata van, hogy ilyen képekre gondol, akkor ne a neten lógjon :D
2014. febr. 4. 06:52
6/8 anonim válasza:
attól, hogy egyedi :) de sajnos az enyém nem nagyon, olyan ami tetszik kép azt kiteszem, elősször is mindig gondolj arra hogy magadnak csinálod a blogot :) amúgy linkeld kiváncsi vagyok rá :)
2014. febr. 4. 18:46
7/8 A kérdező kommentje:
Szja! Én nekem nincs tumblr-m de majd szeretnék regisztrálni! :) annak viszont örülnék ha ti is linkelnétek a tieteket! :)
2014. febr. 5. 06:48
8/8 anonim válasza:
Szerintem attól lesz jó, ha saját magát sugallja az embernek a blogja, és nem azt ami a tinilányoknál éppen a divat, tehát a semmit mondó tömeg idézetek,képek,érzések(!!!!!),zenék. Mindenkinek mástól tetszik egy blog, de az nagyon szép amikor valaki a saját gondolatait biggyeszti a blogjára, és a saját érdeklődési körének megfelelően reblogolja a képeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!