Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit készítsek karácsonyra a...

Mit készítsek karácsonyra a szüleimnek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és elég jó a kézügyességem.Már a nővéremnek megvan mit fogok készíteni(a barátját és őt lerajzolom grafittal,túnusozással stb..)viszont anyával és apával gondban vagyok.Apa nem tudom mennyire értékeli a saját kézzel készített ajándékot.De szereti a kocsinkat meg ilyenek.Anya nagyon értékeli(látom rajta) ha olyan ajándékot kap amit én csináltam.Várom az ötleteket:)
2009. dec. 6. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyukádnak is csinálhatsz rajzot (pl az egész családról) és hozzá képkeretet. Vagy ha szeretsz "kreatívkodni", csinálhatsz mobiltartót, karácsonyfa- vagy ablakdíszeket, névre szóló bögrét, pohár- vagy edényalátétet, mécses- v. gyertyatartót. Apukádnak aprópénzes szütyőt, amit a kocsiban tarthat a parkolási pénznek.
2009. dec. 6. 18:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönömszépen:)

Apának elvan döntve,hogy a kocsikulcsra lesz kulcstartó,amit megfogok venni Várdában.Meg még plusszba veszek egy sima bögrét amire üvegfestékkel ráírom,hogy Apa.Anyának nemigazán szeretnék rajzolni,mert ő nem nagyon tudná kirakni.Plusszba kéne ahhoz még fa képkeret ami azért nekem sok:DMeg nincs is úgy fánk amit arra használhatnék...A tippek jók,de valami olyat szeretnék amit a hétköznapokban is tud használni..talán neki is lesz névrészóló bögre és még vmi hozzá:)

2009. dec. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!