Ingyen steam gift kód?
Ezen az oldalon tényleg ingyen lehet kódokat szerezni? [link]
Mert amikor kiválasztom az összeget és megjelennek a nyerj ilyet, nyerj olyat linkek akkor kérik a mobilszámomat és lennt azt írja hogy heti 6 alkalommal levon a telómról 508 forintot.
Pár oldal ahol ingyen juthatsz steames játékokhoz:
1. www.steamgifts.com - Steam account árhoz van kötve a bejelntkezés, 100$ -nyi értékűnek kell lennie az accountodnak hogy be tudj lépni
2. www.tremorgames.com - Flash játékokkal kell játszani, amikért pontokat kapsz és a pontokat betudod váltani steames játékokra
3. www.playblink.com - itt azt hiszem 20+ játéknak kell lennie hogy be tudj lépni, de ez alapból egy gagyi oldal, mert a játék sorsolásokra való jelentkezés szinthez van kötve (tehát fejlődni kell ami lassú)
4. www.gameminer.com - pontokért kell játék sorsolásokra jelentkezni(óránként 1 pont), de sok olyan játék van kirakva amihez nincs szükség pontra, hogy be tudj jelentkezni a sorsolására (itt már 3 játékot is nyertem)
Ide azt hiszem elég egy meghívó kód, itt a sajátom: 16acb02bdfdf1e84272d6b67e415036f
5. www.galagiveaways.com - ide is szükség van pár steames játékra hogy be tudj lépni
6. www.steamcompanion.com/gifts/ - szintúgy mint az előzőnél
7. www.steamportal.com/index.php? - azt hiszem ide egyből be lehet lépni és óránként ad 1 pontot, amivel jelentkezni tudsz sorsolásokra
8. www.facebook.com/steamkulcsok - itt általában kiírják az éppen aktuális ingyenes steames/origines játékokat
Így kapásból csak ennyit tudtam összeszedni
Amennyire tudom, ebből is lehet játékokat szerzni.Én még nem szereztem :)
,,,,2. www.tremorgames.com - Flash játékokkal kell játszani, amikért pontokat kapsz és a pontokat betudod váltani steames játékokra"""""""""""""
miért nem enged regisrálnnnnniiii?????
Ez is jó [link]
Ez igazából csak jelez hogy ha valahol vannak ingyen játékok, és átirányít azokra az oldalakra.
Már vagy 6-7 db játékot szereztem erről, igaz ilyen kis gagyik 0,99 dolcsisak, de ha ingyen van miért ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!