Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mien okok vannak felsorolva a...

Mien okok vannak felsorolva a Tizenhárom okom volt cimü könyvbe? Egyáltalán megéri hogy elolvassam? Vélemény?

Figyelt kérdés
Hm.....maga a cime nagyon jol hangzik...,de...nem tudom h megéri-e hogy megvegyem és elolvassam. Ha nem is az összes okot, söt erre nem is kérek senkit hogy az összes okot felsorolja mert az ugy már nem lenne izgalmas, de legalábba egy okot mondjatok ami a könyvbe van.

2014. febr. 1. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel a helyesírással? Hát az olvasás az rád férne, de valami irodalmi alkotást kellene lepozgatnod, nem szemetet.
2014. febr. 1. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Bármit megéri elolvasnod, de csak lassan, nagyon odafigyelve a szavak helyesírására.

Am a lányt tizenhárman bántják meg, megalázzák, elveszíti a bizalmát az emberekben, elveszíti a biztonságérzetét. Ez szép lassan bontakozik ki a történetben, a végét nem biztos, hogy érteni fogod, de fuss neki, aztán majd egyszer epifániád lesz :D

2014. febr. 1. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem annyira nem jó könyv hogy megvedd

ha annyira érdekel inkább kölcsönözd ki a könyvtárból :)

2014. febr. 2. 12:06
 4/4 ggggé válasza:

Jó ötlet volt nagyon,szóval az alaptörténet nagyon is jó.

Egy lány,aki megölte magát,és rá is mutat a bűnösökre,kazettákat ad nekik, beteljesületlen szerelem...

Csak lehet hogy ilyenről nem épp egy férfinak kellett volna írnia,vagy nem tudom...

Mert annyiban jó,hogy végig várod a nagy csattanót,ami izgalomban tart,bár a végén mégis elmarad,mert teljesen irreális,hogy valaki ekkora semmiségekért megölje magát.

2014. ápr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!