Sakura Trick tudtok ilyen animét?
Próbáld a Wagnaria!!-t, Renai Lab, Karin habár ezekben nincs annyi intimitás, de van egy kis romantika itt-ott.
Danshi Koukousei no Nichijou - is javaslom. Itt van egy csaj aki egy kicsit zakkant, és reménykedik egy romantikus találkozásban. Nem sokat szerepel. Azt hiszem az egész sorozatban összesen 10 percet szerepel, és a sorozat 12 vagy 13 részes, és minden rész 25 perces, de szerintem megéri megnézni, mert kiröhögöd a beleidet is miközben nézed.
Keresgélj a hentai kategóriában, azokban van intimitás.
.....
de azoknak nincs jó történetük vagy nincs ís ha meg van akkor az rövid
és 3. igaz eléggé XD de azért szerintem egy lányt se kezd el csak úgy csókolgatni vagy ha igen azt megnézném :D
Kedvenc hentaim a Hatsu Inu, aranyos a főszereplő, és története is van! :3 Kétszer két részes OVA~
Van még ami nem csap át hentaiba, és egy érdekes ecchi, a Green Green~ Azt is imádtam, sokat lehet rajta szakadni, és a szerelmi szálnak fontos szerepe van~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!