Milyen fültágítók vannak?
Egyik fülemben van egy szilikon fültágító.4mm, de 5mm-re kellett tágítani, mert nem bírtam másképp berakni, mivel a 'karimája' 6mm.A másik fülembe 12mm-eset akarok.Ha szilikon fültágítót akarok, akkor 13-14mm-re kell tágítani?:S (az már nem forr vissza rendesen ugye?:SS) vagy milyen fültágítók vannak még? úgyhallottam, hogy van olyan, amitől tovább tágul a fül.olyat nem szeretnék. esetleg van rendes műanyag?:D
normális válaszokat kérek.köszönöm.(:
van szilikon, fém és műanyag tágító is. ezek a leggyakoribbak.
a szilikonnál ne a "karimáját nézd" , igaz h azt is át kell tuszkolni a füleden, de a 4milis tágító attól még 4milis h a széle 6os. tehát hiába ment át a 6milis széle a füleden ahogy beletetted, hosszútávon a 4milis belső rész lesz benne és ahhoz igazodik.
a fém fültágítóknál van az h "tovább tágul a fül", ami igazából csak annyi h lehúzza egy kicsit súlya és így könnyebben bele lehet tenni a következő méretet.
vannak még tágítótüskék is meg csigák amivel szép fokozatosan lehet tágítani a fület. :) ezek is különböző anyagúak.
érdemes lenne vmikor egy látogatást tened egy apacsban például és körbenézni, ott nagy a választék :)
jó nézelődést! ;D
köszi a választ.[:
azt tudom, hogy 4 milis marad, nem is akarok nagyobbat abba a fülembe.(: az apacsban vettem.
és a műanyag kb mennyibe kerül?múltkor láttam olyan 3000körül.aznagyondrága.:S lehet olcsóbban venni?:S
és szerintetek a fehér, vagy a fekete néz ki jobban?inkább a fehér nem?:D (másik fülemben narancssárga van, szóval abba nem akarok színeset, mert nincsenek is szép színűek, csak a zöld.:D ) köszii.
háát a színekben izlések és pofonok :D:D nekem bal fülembe fekete fém tágesz van, jobba pedig bőrszínű szilikon ;)
műanyag tágeszt apacsban én 1200ért szoktam venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!