Szeretsz rongálni?
Figyelt kérdés
Miket végeztél ki?2009. dec. 5. 15:58
1/7 anonim válasza:
Lada ablaktörlőt, plakátot, fáklyát, neoncsövet, ablakot.
Meg egyszer haverokkal beszabadultunk egy szeméttelepre, és szétzúztunk mindent.
2/7 anonim válasza:
Nem.Aki közterületen ilyet csinál,10 évre bezáratnám.
3/7 anonim válasza:
Bunkó dolognak tartom. Élmény,amikor péntek este után a főtér egy szeméttelep,mert akik izmosra itták magukat felborogatják a virágládát a főútra, betörik a fülke ablakát, letépik a plakátokat,buszmenetrendet, stb.. Életemben egyszer csináltam olyat, hogy betörtem egy ablakot kővel..szándékosan. De azok megérdemelték, mert megkínoztak egy kiskutyát, akit én vittem haza,hordtam állatorvoshoz hónapokig. Majdnem meghalt. De szerencsére a mai napig jól van és boldog. Szóval az ő "házuk" (inkább putri) ablakát nyomtam be egy kővel,és reméltem, legalább egy lábujjuk lefagy, mert télen történt az eset.
21/L
5/7 A kérdező kommentje:
:D hogy mikek vannak
2009. dec. 5. 18:24
6/7 anonim válasza:
Nem, örülök, hogy valahogy kinéz a város (nincs megrongálva), nem hogy még én rongáljak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!