Valaki1988 kérdése:
Milyen vezetéknevek illenek a lenti nevekhez?
Figyelt kérdés
Regina, Dávid, Miranda, Szandi
A Dávidhoz annyi kérésem lenne, hogy 2 névből álljon, pl. Antai-Kelemen
2014. jan. 29. 18:05
1/4 anonim válasza:
Nem Szandi hanem Alexandra. Ahhoz valami rövid.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy Alexandra, de azért nem azt írtam, mert mindegy, ha nem illik az Alexandrához, a Szandihoz a fontos.
2014. jan. 29. 19:54
3/4 anonim válasza:
Hát mondjuk szerintem:
Miranda: Angyal Miranda
Kardos Miranda
Varga Miranda
Andor Miranda
Temesvári Miranda
Diószegi Miranda
Nándor Miranda
Molnár Miranda
Liszka Miranda
Lendvai Miranda
Regina: Árpai Regina
Palotás Regina
Remenyik Regina
Regős Regina
Jeszenszki Regina
Tamási Regina
Dávid: Ehhez szinte minden
Szandi: Hát így a Szandihoz nem is tudom. Nem tudom amúgy ki volt az az idióta aki kitalálta, hogy így becézzék az Alexandrát :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ezek nagyon jók :) a Szandi becézést én is utálom, az Alexandra viszont nagyon tetszik. (amúgy ha valakiben felmerülne a kérdés h miért a Szandit választom ha az Alexandra jobban tetszik, akkor az a válaszom, h a nagy unalmamban történetet írok, és egy ellenszenves csaj neve lesz a Szandi)
2014. jan. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!