Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy fiúnak?

Mit vegyek egy fiúnak?

Figyelt kérdés
9.-es vok és húztunk az osztályba. és én egy fiút húztam, segítsetek mit lehet venn egy fiúnak karácsonyra?(1500ft értékben.)
2009. dec. 5. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ez nehéz kérdés mer nem ismerem a fiút hogy mien, ugyértve hogy miket szeret csinálni például szabadidejében mivel foglalkozik stb. hát enyi pénzből ékszert szerintem nem lehet kapni ugyhogy az kilőve meg nem minden fiu szereti az ékszert ez meg a másik dolog ugyhogy passzolom.ahoz megkéne ismernem
2009. dec. 5. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg az egyik haverját! Tavaly előtt én is ezt csináltam, így örült is a srác annak, amit kapott. :D
2009. dec. 5. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
igaza van az elsőnek!Ahhoz meg kell ismernünk azt a gyereket!
2009. dec. 5. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
én is fiút húztam, de nem vagyokvele nagyon jóban és nem tudom mit vehetnék. valami viccesre gondoltam a fiúk úgyis olyan állatok legalábbis nálunk :D
2009. dec. 5. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.lehet megkéne kérdezni a barátját de nem mondana semmi normálisat am a srácot első nap mindenki lánynak nézte mer hosszu haja van ezér mindenki azt mondta vegyek neki fésüt:D hát nem tom majd lesz vmi.
2009. dec. 12. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, vegyél neki Hello Kittys fésűt és köss rá masnit :D Ha nem veszi rossznéven, akkor poénnak csak jó lesz XD
2009. dec. 13. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!