Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, mit csinálja, ha...

Mit tegyek, mit csinálja, ha tetszik egy srác?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, hiszen van egy aranyos srác suliban és tetszik. Azt kell tudni róla, hogy nagyon helyes xD, de emellett kedves, jó fej, és okos. Szóval nagyon kevés srác van aki "tökéletes" (vagy csak szinte). Tehát fogalmam sincs mit tegyek...?? Ötlet? :)
2009. dec. 5. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
tudd meg mi az msnc cime vedd fel beszélgesstek,ismerkedjetek....Legyél ott ahol ő szünetekbe sokat mosolyoj légy kedves vele de ne vidd túézásba hisz nem tudhatod hogy szereti e a nyomulos csajokat.Nem irtál kort igy kicsit nehéz a dolgom de úgy gondolom 14-16 korosztályba tartozol....Majd ha többet beszéltetek msn-en ismerkedtetek mondd meg neki hogy unatkozol nincs e kedve megnézzni egy filmet a moziban.Csak bátran.szurkolok
2009. dec. 5. 08:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ismered szóval szoktál vele beszélgetni? Ha igen akkor nyugodta beszélgessetek semleges témákról aztán egyszer csak észre veszi h tetszik neked. Ha meg nem akkor ez van:D. Gondolom te egy 12 éves kiscsaj vagy aki még nem pasizott...Amúgy ezt nem lehet leírni ez valahogy magától jön...(vagy is én eddig sose terveztem h mit mondok/csinálok.Spontán jött mindig.)
2009. dec. 5. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Udvarolj neki!
2009. dec. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!