Budapesten vezetékes telefonon hívnak. A hívó telefonszámát hogyan, honnan tudhatom meg?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 00:19
1/6 anonim válasza:
Nem jelzi ki a számot? Ha le van tiltva, akkor nem fogod megtudni, hogy ki hív.
2/6 anonim válasza:
Részletes híváslistát kiállítanak a telefonszolgáltatódnál, díj ellenében.
3/6 anonim válasza:
Híváslista a tárcsázott hívásokat tartalmazza, a fogadottat nem. A vezetékes telefonok többsége még nem olyan, amelyik kijelzi a hívószámot, titkos számot pedig biztosan nem ír ki. A telefonszám érzékeny adat, nem adható ki, akkor sem, ha nem titkosított, de nem jelent meg a készüléken, vagy az nem alkalmas rá.
Más kérdés, hogy a nem titkosított számokat meg lehet tudakozni, de nem egy adott hívásét.
4/6 anonim válasza:
Nem adott hívásét igen, de időpontokra levezetett listát adnak ki (persze a titkosítottat szerintem sem fogják, hiszen azért fizet a tulajdonos). Ha tudja a hívás idejét pontosan, akkor visszavezethető.
5/6 anonim válasza:
"......A vezetékes telefonok többsége még nem olyan, amelyik kijelzi a hívószámot, titkos számot pedig biztosan nem ír ki." A 3. válasz írónak: A hívó szám elküldése és a titkos telefon szám 2 külön dolog! Nekem például titkos a vezetékes telefon számom. Ami az jelenti, hogy nincs benne a telefon könyvben a telefon számom, de a tudakozó sem adja ki mert titkos a telefon számom. De ettől függetlenül, ha én a vezetékes telefonról felhívok valakit, és a hívott félnek szám kijelzős készüléke van, akkor abban az esetben ki írja a telefon számomat, a hívott fél telefon készülékén. De ha vezetékes telefonról mobil telefont hívok, akkor is ki írja a telefon számomat az általam hívott mobil telefon ki jelzőjén. Tehát a szám ki jelzést, és a telefon szám elküldése, vagy a telefon szám el nem küldése híváskor és a titkos telefon szám az 2 teljesen külön álló fogalom, és 2 teljesen külön szolgáltatás. Nem össze keverendő! Tehát attól még lehet titkos egy telefon szám, ha én elküldöm híváskor.
6/6 anonim válasza:
A vezetékes telefonok többsége pontosan, hogy kijelzi a hívószámot. Nem is nagyon lehet olyant kapni, ami ne jelezné ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!