Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munka a Google-nél. Lehetséges...

Munka a Google-nél. Lehetséges? ( A többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, elég lusta, nem szeretek és nem is szoktam sokat tanulni. 3-as vagyok átlagban mindenből. Nagyon sokat olvastam hogy milyen lehet dolgozni a Google-nél, mindig is érdekelt a programozás témakör, bár nem tudom jó lennék-e benne. Azt is tudom hogy a legjobb munkahelyek egyike, ha nem a legjobb. Úgyhogy már azt szeretném magamban leszögezni, hogy ez elérhető-e egy budapesti gyereknek. Illetve hogy mennyit és mit kell hozzá tennem, úgy gondolom ha kitűzök magam elé egy célt azért képes lennék tenni is valamit.
2014. jan. 27. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:

A google-nak vannak magyar munkatársai. A minap a tévében épp beszéltek egyyel. A felvázolt paraméterieddel viszont takarítónak sem vennének fel.

Egy ekkora cég megengedheti magának, hogy alegjobbakból válogasson.

2014. jan. 27. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező privátban tett fel kérdést, nem értem miért. Semmi olyan nem volt benne, amelynek itt nem lenne helye. Azt nem írhatom ki, de itt válaszolhatok rá:

Semmiben nem vagy jó, írod, s lust vagy. Mindkettőn lehet segíteni. ez igaz. Remek ember lehetsz, jó szakember is. Majd.

De vannak olyan hivatások, amelyek a szültés pillanatában kiválasztanak. Nem, nem te választod, a hivatás választ téged! Ilyen a színészet, a képzőművészet is.

Programozó lehetsz. Tisztes iparos egy kisebb cégnél.

De a google, s más hasonló cégeknél ez kevés, be nem pótolható, mert a tanulás csak egy dolog.

Olyan képességekkel rendelkezz, amely játszva alkalmassá tesz a felsőfolkú matematika alkalmazásához. Nem elég megérteni azt, amit tanítanak, pl. nem bemagolni, hanem az agyadnak arra a rugóra kell járni.

Kell lenni nagyon jó rendszerszervező képességnek is. Átlátni, könnyedén eligazodni összetett folyamatokat. És még ezer mást.

Nem véletlenül írtam a színészetet. Annak tanulása sem az egyetemen kezdődik, hanem már a bölcsődében. Aki nem olyan, hogy már kis korában ő a világ közepe, ha nem körülötte forog a világ, ha nem olvas élvezetből rengeteget, ha nem illeg-billeg a tükör előtt, akkor az soha nem lesz színész.

Az informatikus is annak születik.

2014. jan. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!