Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szomorú vagyok, ezért szeretné...

Szomorú vagyok, ezért szeretnék alkotni, rajzolni valamit. Nincs ihletem, se ötletem. Nektek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 4. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj a világ apró rezdüléseire... tudom, bután hangzik, de így igaz.

Esetleg próbálj szembeállítani ellentétes tartalmú tárgyakat/eseményeket/személyeket, ...

Vagy próbáld meg kicsit másképp nézni a dolgokat, pl. eltúlozni bizonyos dolgokat.

Azt tudtad, hogy a gőzgép alapvetően egy eltúlzott teáskanna? :)

Vagy ha sokat olvasol, mindig lesz ötleted.

Nem rég olvastam egy abszurd novellát, ami egy olyan világban játszódik, ahol az emberek nem megnyerik, hanem kifizetik a lottónyereményt, és mégis ugyanúgy hetente több ezer ember vesz lottót, és izgatottan várják, hogy vajon bejön-e nekik :)

Érdekes...

2009. dec. 6. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

utolsó!

köszönöm az ötleteket!

mi volt annak a könyvnek a címe?

2009. dec. 7. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

"mi volt annak a könyvnek a címe?"

Egyik barátom novellákat irogat, az ő műve volt. Neten egyelőre nincs fent, sőt még címe sincs (pont azért küldte át, hogy segítsek kitalálni egy ütős címet :))

2009. dec. 7. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
hm, kár, pedig elolvastam volna. :) azt hittem egyébként, hogy vonnegut könyv. :)
2009. dec. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!