Makettezők! Szerintetek makett tankot le lehet fújni festékszóró sprayvel?
Olyan sprayre gondoltam, amilyeneket a festék boltokban vagy nagy áruházakban (TESCO, OBI) lehet venni. Bár az szerintem inkább fémre jó (am mattos színűre gondoltam), mert biciklit is fújtam már vele. Mi a véleményetek?
Továbbá szerintetek, ha ezzel még is lefújom akkor arra az akril festéket rátudom ecsettel húzni? Befoglya vagy lepereg/lejön?
Olyat célszerű venni, ami nem oldja a műanyagot, tehát ne nitró alapút! :)
Az igazán jó minőségűek elérik a modellfestékek színvonalát, de ez a mutatvány gyakorlatot igényel, hogy ne egy vastag lakkos festékréteg legyen az eredmény. :) A következő réteg nem valószínű, hogy egy ilyen festéknek alámar. Arra kell figyelni, hogy nehogy kémiailag agresszívebb réteggel menjél az előzőre, magyarul nitróssal második rétegben se próbálkozz, mert ráncolni fogod a szemöldököd, hogy miylen ráncok jöttek létre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!