Írnátok olyan baráti idézéteket amiket már írtatok másoknak és nagyon tetszett nekik?
Olyan idézetekre volna szükség ami már bevált számotokra mert tetszett azoknak akiknek adtátok!!
Karácsonyra szeretném adni 1 kis (cskély)ajándék mellé!!
Minél inkább könnyfakasztó legyen!! :p :)
két csónak úszik az élet tengerén,az egyikben te ülsz a másikban én!
a két csónak egymástól elszakad,de a mi barátságunk örökké megmarad!
A szerelem jelené; multé s jövőé a barátság.
A barát az, aki teljes szabadságot ad neked, hogy kibontakoztasd magad.
A barátság az, ahol nem lehet szakítani, akármi történik.
"Ha megfoghatnék egy szivárványt,megtenném.Csak neked,hogy a szépségét megoszthassam veled.Azokon a napokon,mikor egyedül érzed madag,építenék egy hegyet,ami csak a tiéd lenne.Egy hely a kikapcsolódásra,egy hely,egyedül lenni.Ha a gondjaidat a kezemben tarthatnám,a tengerbe dobnám őket.
De ezeket nem vagyok képes megtenni.Nem tudok hegyet építeni vagy megfogni egy szivárványt.De engedd,hogy az legyek,amit a legjobban tudok:
Egy barát,aki mindig itt van....."
"A jósors szerzi,a balsors próbára teszi a barátokat."
"Barát az,aki akkor is velünk tart,amikor az egész világ ellenünk fordul."
folytatom:
"A barátság-ez a szent emberi kapocs-úgy oltalmaz a magánytól,a számkivetettségtől,a félelemtől,a mozdulatlanságtól,hogy énünket megkettőzi:két szem-egy látvány;két szív-egy érzés;két hang-egy gondolat;két test-egy lélek."
"A barátság az egyetlen olyan kapcsolat,amely kölcsönös,szabad választással jön létre.Nem velünk születik,mi teremtjük.Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat,vagy érdek.Nem akarunk egymástól semmit-egyszerűen csak jó együtt lenni.A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel,hogy találkoztunk már valahol.Hogy ismerem őt.Ez persze sejtelem,nem biztos hogy így van.Sosem tudhatjuk,mitől vagyunk otthon egymásban.De ha a barátomhoz megyek:hazamegyek!"
"Az életünket egyrészt mi magunk,másrészt a barátaink tehetik boldoggá,vagy boldogtalanná."
"Minél több vitát nyersz,annál kevesebb barátod lesz."
"Sosem lesznek barátaid,ha hibátlan embereket keresel."
"Az igazi barát érzi,mikor a szükség hívja."
"A barát az,aki megérti a múltad,hisz a jövődben,és elfogad annak,aki vagy."
"Aki barát,az szeret,de aki szeret,az nem mindig barát."
"Az igaz barát az,aki alaposan ismer téged,de ennek ellenére szeret."
"A jó barát garantálja,hogy kihoz a börtönből,de az igazi barát ott fog ülni melletted,amíg ki nem szabadulsz."
"Barát az,akire akkor is vágyódsz,amikor egyedül szeretnél lenni."
"Barátom az,aki ha jót kíván nekem,úgy is gondolja."
"Barát az,aki akkor is hibátlan tojásnak lát,ha éppen van rajtad egy kis repedés."
Barát az, akit felhívhatsz az éjszaka kellős közepén azzal, hogy megöltél valakit,
és ő csak annyit kérdez: hova vigyem a hullát?
“Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.”
“Ne menj előttem, mert én nem tudlak mindig követni. Ne kövess engem, mert nem tudlak mindig vezetni. Ballagj csak mellettem és legyél a barátom.”
Minden bolond talál egy még nagyobb bolondot, aki őt értékelni tudja.
“A barátom sem tökéletes és én sem vagyok az – így aztán tökéletesen összeillünk.”
A barát tudja, hogyan engedje el a füle mellett a mondandód java részét, hogy csak a lényegre válaszoljon!
Ezer és millió szó hangzott már el, mit is jelent a barátság, de két jó barát szótlan csendje többet mond minden okoskodásnál.
A barát olyan, aki ismeri a szívedben rejlő dallamot, és vissza tudja neked énekelni azt, ha te elfelejtenéd.
Ha az összes barátom leugrik egy hídról én nem ugrok velük. Lent várok hogy elkaphassam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!