Egerben hol lenne lehetőségem nyári gyakorlatot végezni pénzért?
Figyelt kérdés
Első éves villanyszerelő tanuló vagyok,jövőre végzek,és szeretnék kis tapasztalatot szerezni így diákként munkahelyen.4,11 lett az átlagom,elég jól értek a szakmához.(legalábbis ahhoz,amit eddig tanultunk)2014. jan. 25. 20:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem nézz szét az apróhirdetések között, hogy milyen vállalkozók kínálnak villanyszerelést és hívd fel őket, hogy fogadnak e a nyárra gyakornoknak, ha jól dolgozol biztos kapsz pénzt is.
2/2 A kérdező kommentje:
néztem már,de nem találtam,ezért kérdeztem itt! szerintem jól dolgozom és meg is van hozzá a kellő motivációm,munkaszeretetem.
2014. jan. 27. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!