Mejik a legyjobb romantikus anime vagy manga?
légyszi csak egyet vagy ketöt irjatok amejik tényleg a kedvencetek!!!!
nem vagyok rég anime fan...ugyhogy azokatis irjátok amik ismertebek...ne legyen tul vérez és légyszi valami olyat ahol öszeis jön a szerelem (pl nekem a vampiresknight nem tetszet mert hát én a másik fiunak drukoltam ...és mienmár hogy a testvérével lép le????)....
Szia!
Nekem a Toradora! a kedvencem. Bár nem sok szerelmes animét nézek, jobban szeretem azt, amiben harcolnak. :D Egyébként én is kezdő animés vagyok, úgy hogy sorstársak vagyunk.
Mindenkinek nagyon köszönöm !!!!
Küldjetek még "ajánlatot" mert nagyon gyorsan kifogyok az animek-ből mert rengeteg a szabadidőm....a mellé írt véleményt is megköszönném mert sose lehet a trailrer-ből megállapítani milyen egy anime...
Mellesleg szeretném tudni hogy benneteket mi fogott meg az anime stilusban ? (engem a hihetetlen történetek és harc jelenetek meg még sok más)
Vampire Knight mangában zeró lesz végén.... és lesz kanamétól meg zerotol is gyereke yukinak, de mind1 is :D
Anime, teljesen feldolgozott, teljes fordítás:
Chobits
Zero no Tsukaima(kicsit perverz, de majd jobb lesz)
SAO
Shakugan no Shana Spoiler, csk akkor olvasd el, ha nem gond(végén jönnek össze)
Inu x Boku SS
Lovely Complex
Toradora. nekem ez a kettő a kedvencem:)
Más:
InuxBoku SS /bár ez nem tetszett/
Ha nem baj ha harcolnak benne:
Inuyasha- örökzöld *-*
Mirai Nikki
Nana...
Vagy hogyha meguntad a szerelmeseket akkor: /ezt régebben írtam csak bemásolom/
kedvenceim (eddig:D):
inuyasha: örök kedvenc *.* vagy 3.szor végignéztem +4 mozifilm.
slayers :D
kilari: megunhatatlan :D
fullmetal alchemist: kihagyhatatlan *-*
bleach: szerintem ezt nem kell bemutatnom xd
ao no exorcist: az egyik kedvencem Rinnel és Kuroval az élen. Jó story, démonos, ördögűzős, vígjáték.
sakorasou no pet na kanojo: szó szerint k** jó :DD elején kiröhög a beled szószerint, a végén meg sirsz xd na de mondjunk kritikát is: szerintem azt elcseszték hogy Shiina és Sorata nem jönnek össze ... na de m1. amúgy vígjáték,iskolai élet,ecchi.
angel beats!: ez is nagyon tetszett, nagyon megtudtam sajnálni a szereplőket +még a végén sírtam is :| vígjáték, akció, shounen +egy kis romantikával fűszerezve.:)
toradora: erre csak ennyit írnék: *----------* xd /vígjáték,romantika,iskolai élet és cukii :3/
lovely complex: ha valaki szereti a vígjátékot és a romantikát ki ne hagyja!:D Imádom a szereplőket főleg Otanit *.*
Ui.: ha még kell anime írj rám priviben, leírom hogy mit tervezek megnézni:)
ja és én is kezdő vagyok...április 12.én lesz hogy 1éve nézek animéket :DDD szívesen segítek. ha akarod írj rám és megmondom a nevem bejelölhetsz facen ott könnyebb beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!