Édesanyám alkoholproblemaira megoldás?
Körülbelül 8-9eve iszik, es mára az egész család számára elviselhetetlenné vált. Debrecenbe milyen lehetőségek vannak a leszokasra, idoszakos,hogy akarja-e. Volt mar h szólt h segítsek neki, de van amikor teljesen elutasítja a leszokast. Azt mar elértük, hogy belassa. Edesapank hetvegente van itthon csak, pedig o tudna szerintem a legtöbbet segíteni. Testverreimmel nagyon sokat veszekednek, ők Nem látják úgy at a dolgot mint en. Ez Nem csak testi fugges, millió oka van, anyagiak, a férfi hiánya es mi sem vagyunk mindig igazsagosak. Nagyon szeretem es szeretnék segíteni rajta, szuksegunk van meg ra sokáig. Pszihiater(magán, viszonylag jo áron), elvonóintezet, rehabilitáció, minden érdekel debecenbe. Hiába keresem Google- n semmi kézzel foghatot Nem találok. Ha meg valamilyen információra szükség van szivesen leírom. Előre is köszönöm.
20/L
Hajdú-Bihar Megyei Önk. Kenézy Gyula Kri. Pszich. Gondozó 4026 Derecen Bethlen u. 11-17.
Városi EÜ Szolgálat Pszich. Ambulancia és Gondozó int. Felnott részlege 4024 Debrecen Varga u. 1.
Területi Kh. Alkoholelvonó I. 4100 Berettyóújfalu Orbán B. tér 1.
Területi Kh. Alkoholelvonó II. 4100 Berettyóújfalu Orbán B. tér 1.
Területi Kh. Berettyoújfalu TÁMASz Ambulancia 4100 Berettyóújfalu Orbán B. tér 1.
Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtud. Centrum. Pszich. Tanszék Addikt.
Gondozó 4012 Debrecen Nagyerdei krt. 98.
Sajnos sok olyan valós problémát nem tudnak megoldani, mint az anyagi vagy családi problémák.
Miből gondolod, hogy a férfihiány vezette az ivásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!