A rendőrség vissza utasította a feljelentést van ilyen? A többi lent kérlek olvassátok el mert nem értem hogy miért utasították vissza . Mikor azt mondák mikor kihallgattak hogy vissza szerzik a pénzt. Stb
Ez így nulla. Ha hivatalos levelet kapsz a rendőrségtől, abban lesz indoklás is, ráadásul értelmesen le is írják mi történt és mit tehetsz még.
Arról nem beszélve, ohgy soha nem fognak olyat mondani, hogy "vissza szerzik a pénzt 1 hét után".
Vagy másold be a levelet, amit kaptál, vagy ne várj értelmes válaszokat.
A te stílusod is felháborító.
#4, szerencsére tévedésben vagy. Ha úgy történt, ahogy a kérdező állítja, akkor bizony csalás történt, feljelentés esetén a rendőrségnek kutya kötelessége foglalkozni vele.
Ezért is nem értem, hogy mi a gond. Több mint gyanús, hogy a kérdező nem teljesen úgy adja elő a dolgot, ahogy az megtörtént.
Itt van a levél még csak most olvastam el. és azt írták hogy : A feljelentő sérelmére okozott kár 7.000 ft amely a bűncselekményi 50.000 ft értékhatárt nem éri el. Ezért nem viszik tovább az ügyet ??
ezek szerint ha bármi szart eladok a neten és nem éri el az 50.000 ft-ot nem lesz belőle semmi? nem értem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!