Mi a véleményetek a MI VIDA MIS REGLAS (Az én életem, az én szabályaim) tetováláshoz? Szerintetek jó ötlet, vagy a későbbiekben még negativum is lehet?
Figyelt kérdés
#tetoválás #mi vida mis reglas
2014. jan. 22. 11:12
1/2 anonim válasza:
azt uzened vele a vilagnak, hogy senki nem parancsol neked.
lehetoleg jol lathato helyre varrasd, mondjuk a homlokodra, vagy elol a nyakadra, nehogy valaha is normalis munkaado szoba alljon veled.
te pl. alkalmaznal olyat, vagy lepnel parkapcsolatra olyannal, aki mar bemutatkozaskor kozli hogy semmi kozod hozza mit csinal?
2/2 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen életfilozófia. :) Ha mondjuk a kardon, vagy a bokádon varratod magadra körbe, mint valami karkötőt, nagyon szépen meg lehet csinálni. Az átlag emberek nem valószínű, hogy tisztában vannak ennek a mondatnak a magyar jelentésével, szóval, ha véletlenül valaki meg is kérdezi mit jelent, még mindig mondhatod, hogy a régen meghalt kiskutyád neve volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!