Mit csináljak? :' ( mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Facebookon beírtam a jelszót mindent, és nemtudok belépni. Az egyik alkalmazásban azt írja h "hiba. Jelenlez ez a cím nem elérhető" a másik alkalmazásban meg "átmeneti hiba. Próbáld később" tesóm meg be tud lépni a sajátjába a telómon, én meg nem mert amit említettem azt írja ki. Mit csináljak? :'( párommal sem tudok beszélni ha nemtudok belépni.2014. jan. 21. 21:00
1/3 bamboochatheone válasza:
Reset-start. Ameddig jó nem lesz.
2/3 bamboochatheone válasza:
First world problem. Amúgy reset-start.
3/3 anonim válasza:
Csak várni tudsz amíg kijavítják, időnként véletlenszerűen hajtanak végre módosításokat a felhasználói fiókokban, most te is sorra kerültél éppen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!