Honnan tudják, hogy az elözö avataroknak milyen volt az életük? (AVATAR Aang legendája)
Figyelt kérdés
Elég furcsa nekem, hogy honnan tudják pl a katarafansite.com oldalon, hogy mondjuk Kuruk avatarnak milyen élete volt. Holott ô kyoshi avatar elödje volt és ôroluk nincs is film. Pls aki Tudja az írja Meg!! Nameg kuruk elött yangchen avatarról rajzfilmes képeket is láttam a neten , pedig Meg sem jelent egyetlen részben sem o.O2014. jan. 21. 19:42
1/8 anonim válasza:
Pedig mindannyian szerepeltek.
Pl: 3. könyv 19. fejezet
Yangchen, Kuruk, Kyoshi, és Roku Avatar is szerepelt.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, amikor Roku elmagyarázta Aangnak az avatár állapotot...
De a nevüket honnan tudják?
Nameg az életüket :D
2014. jan. 22. 17:21
3/8 Krisipoke válasza:
Annyit lehet csak tudni, amik a részeikben voltak. A nevüket is ott említették. Pl. Kuruk avatár esetében Koh, az arctolvaj szellem elmesélte, hogy az ő szerelmének az arcát is ellopta, ezért Kuruk bosszút esküdött ellene. Illetve a DVD kiadásokban extraként, meg egyes hivatalos könyvekben is vannak plusz információk.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi és ezeket az extrákat meg lehet valahol találni a neten? :D
2014. jan. 24. 17:51
5/8 Krisipoke válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, csak az a baj, hogy ez angolul van és nem nagyon értem. Valami ehhez hasonló magyar oldal nincs?
2014. jan. 25. 13:26
7/8 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 11. 23:18
8/8 A kérdező kommentje:
Ez itt az összes avatar egészen Wan -tól
Vagyis hát Wan nem szerepel rajta, hanem akik utána következtek
de honnan szereztek ezekről infót?
2014. ápr. 11. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!