Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet a gondja a windows...

Mi lehet a gondja a windows xp-nek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretném én kérdezni tudatlanul, hogy miért nem tudok belépni a rendszerembe. Elindítom a gépet, szépen betölti a windows xp-t, aztán ez a kép fogad:

[link]

Valaki help, mert én még ilyennel nem találkoztam életem során.. :D

2014. jan. 21. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:

próbáld meg, CSÖKKENTETT módban indítani a Windows-t.

[link]

2014. jan. 21. 15:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez eddig oké, és köszönöm szépen az ötletet, de csökkentett módban sem indul el.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mindezt mi okozhatta, mit kúrtam el.

2014. jan. 21. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:

ha így sem indul, a telepítő lemezt be a meghajtóba, boot sorrend, első a lemezt tartalmazó meghajtó,

erről indítsd, majd amikor megkérdi, a JAVÍTÓ (Frissítő) telepítést válaszd. (ekkor, ha mindent jól csinálsz, minden dokumentumod és az összes telepített programod megmarad.)

2014. jan. 21. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
vszínű, hogy egy "takarító programmal" túlságosan belegázoltál a Windows lelkivilágába. (a Regisztrációs adatbázisába)
2014. jan. 21. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy utolsó kérdés, takarító program alatt mit értesz? Például NOD32 antivírus?
2014. jan. 21. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
nem, a NOD32 nem tesz ilyent
2014. jan. 21. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Antivírus nem szokott ilyet csinálni, hacsaknem olyan fájlban vélt vírust felfedezni ami windowsnak szükséges.

Registry tisztító programra gondolt az előbb író.

Próbáld meg a rendszer visszaállítást, ha nem kapcsoltad ezt be, akkor CD-ről javítást. Ez után mentsél le mindent és formázzad a gépet, ez már nem lesz soha 100%-os windows.

2014. jan. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!