Mi lehet a gondja a windows xp-nek? Többi lent.
Szeretném én kérdezni tudatlanul, hogy miért nem tudok belépni a rendszerembe. Elindítom a gépet, szépen betölti a windows xp-t, aztán ez a kép fogad:
Valaki help, mert én még ilyennel nem találkoztam életem során.. :D
próbáld meg, CSÖKKENTETT módban indítani a Windows-t.
Ez eddig oké, és köszönöm szépen az ötletet, de csökkentett módban sem indul el.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mindezt mi okozhatta, mit kúrtam el.
ha így sem indul, a telepítő lemezt be a meghajtóba, boot sorrend, első a lemezt tartalmazó meghajtó,
erről indítsd, majd amikor megkérdi, a JAVÍTÓ (Frissítő) telepítést válaszd. (ekkor, ha mindent jól csinálsz, minden dokumentumod és az összes telepített programod megmarad.)
Antivírus nem szokott ilyet csinálni, hacsaknem olyan fájlban vélt vírust felfedezni ami windowsnak szükséges.
Registry tisztító programra gondolt az előbb író.
Próbáld meg a rendszer visszaállítást, ha nem kapcsoltad ezt be, akkor CD-ről javítást. Ez után mentsél le mindent és formázzad a gépet, ez már nem lesz soha 100%-os windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!