Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a személyi igazolvá...

Nagyon gáz a személyi igazolvány képed? :D

Figyelt kérdés
Nekem nagyon béna lett, úgy tervezem, ha nem muszáj, nem is fogom nagyon használni.:D
2009. dec. 3. 15:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Felvidítalak: muszáj lesz használnod. Már az iskolákban is kérik bizonyos ügyek intézéséhez, munkahelyről nem is beszélve!!
2009. dec. 3. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Húú nekem nagyon béna lett :D Előtte keltem fel fél órával mikor csinálták és elég álmos fejem van rajta, és még csak 14 voltam, most meg 19 vagyok. Meg se mutatom senkinek XD
2009. dec. 3. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, de a diákom még rosszabb a képem, szóval szavam egy sincs :D
2009. dec. 3. 15:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan fejem van mintha egy kismalaclennék.... és ugy néz ki mintha lenne pc-m közbe meg csak valami "nyomtatási hiba. szóval az enyém nagyonszar de nem érdekel ilyen lett ez van
2009. dec. 3. 15:32
 5/17 A kérdező kommentje:

Én is csak nem sokkal a kép készítése elött keltem.

Az orrom is tök máshogy néz ki a képen, mint élőben, szal nagyon nem vagyok fotogén.:/

Először tök komor fejet vágtam rajta, és a nő megmutatta kinagyítva, és színesen, és nézem, hogy úr isten. Ezután felajánlotta, hogy csinál egy másikat, amin nincs olyan mérges képem.(Nem áll jól nekem a mosoly:/)

Mondom jó. (nem azért mondtam, hogy jó, mert nem tetszett, hogy nem mosolygok, hanem mert elborzított a látvány :D)

A második még xarabb lett, és még ott virít az az erőltetett mosoly is. xD

Szóval rémes.:)

2009. dec. 3. 15:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Enyémen is erőltetett mosoly van,undorító az egész kép úgy ahogy van:D utálom:D
2009. dec. 3. 15:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya, ahogy kinézek rajta, mintha egy régi fajta képernyőn tükröződne vissza. Csak úgy hívom magamban, hogy rondaságom.
2009. dec. 3. 15:46
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Én a jogsimon nézek ki úgy, mint aki frissen szabadult, az útlevelemen meg kb úgy, mint egy szerb felkelő.
2009. dec. 3. 16:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

16:25

Én a személyimen nézek ki úgy, mint egy bűnöző.:D

Csak egy tábla kéne a kép alá, WANTED felirattal, tökéletes lenne.

2009. dec. 3. 16:53
 10/17 anonim ***** válasza:
eléggé :D beszívott feeling fejem van rajta XD
2009. dec. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!