Nagyon gáz a személyi igazolvány képed? :D
Figyelt kérdés
Nekem nagyon béna lett, úgy tervezem, ha nem muszáj, nem is fogom nagyon használni.:D2009. dec. 3. 15:23
1/17 anonim válasza:
Felvidítalak: muszáj lesz használnod. Már az iskolákban is kérik bizonyos ügyek intézéséhez, munkahelyről nem is beszélve!!
2/17 anonim válasza:
Húú nekem nagyon béna lett :D Előtte keltem fel fél órával mikor csinálták és elég álmos fejem van rajta, és még csak 14 voltam, most meg 19 vagyok. Meg se mutatom senkinek XD
3/17 anonim válasza:
igen, de a diákom még rosszabb a képem, szóval szavam egy sincs :D
4/17 anonim válasza:
nekem olyan fejem van mintha egy kismalaclennék.... és ugy néz ki mintha lenne pc-m közbe meg csak valami "nyomtatási hiba. szóval az enyém nagyonszar de nem érdekel ilyen lett ez van
5/17 A kérdező kommentje:
Én is csak nem sokkal a kép készítése elött keltem.
Az orrom is tök máshogy néz ki a képen, mint élőben, szal nagyon nem vagyok fotogén.:/
Először tök komor fejet vágtam rajta, és a nő megmutatta kinagyítva, és színesen, és nézem, hogy úr isten. Ezután felajánlotta, hogy csinál egy másikat, amin nincs olyan mérges képem.(Nem áll jól nekem a mosoly:/)
Mondom jó. (nem azért mondtam, hogy jó, mert nem tetszett, hogy nem mosolygok, hanem mert elborzított a látvány :D)
A második még xarabb lett, és még ott virít az az erőltetett mosoly is. xD
Szóval rémes.:)
2009. dec. 3. 15:41
6/17 anonim válasza:
Enyémen is erőltetett mosoly van,undorító az egész kép úgy ahogy van:D utálom:D
7/17 anonim válasza:
Csúnya, ahogy kinézek rajta, mintha egy régi fajta képernyőn tükröződne vissza. Csak úgy hívom magamban, hogy rondaságom.
8/17 anonim válasza:
Én a jogsimon nézek ki úgy, mint aki frissen szabadult, az útlevelemen meg kb úgy, mint egy szerb felkelő.
9/17 anonim válasza:
16:25
Én a személyimen nézek ki úgy, mint egy bűnöző.:D
Csak egy tábla kéne a kép alá, WANTED felirattal, tökéletes lenne.
10/17 anonim válasza:
eléggé :D beszívott feeling fejem van rajta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!