Az egyik legjobb barátnöm depressziós. Hogyan tudnák rajta segíteni?
Hali!
Én kb. 6-7 évig szenvedtem depreasszióban, és még most sem vagyok teljesen gyógyult...nekem amikor a barátnőim segíteni akartak, csak még rosszabbul éreztem magam, m nem tudtak segíteni és ez miatt is bűntudatot éreztem...én igazából már a legmélyén voltam, amikor azt mondtam, h ok, most vagy bedobok pár üveg gyógyszert, vagy elmegyek dokihoz...nos a barátaim és a családom miatt, akiket nagyon szeretek, a doki mellett döntöttem...és nekem ő segített (pszichiáter és pszichológus is); a barátaim igaz, h mellettem álltak, de ezt tényleg magunkban kell elintézni, a tudat maga jó, és segít, de ne erőltesetek semmit!!! ha akarja elmondja, csak hallgassátok meg, és ha azt mondja, h meg akar halni, mondjátok azt, h ti pedig szeretitek és szeretnétek, ha belátná, h el kell mennie orvoshoz, és ha szeretné, akkor elkiséritek!!!EZ NAGYON FONTOS!!mert ez csak rosszabb lesz; én tudom; kell az az orvos!!nekem 7 évet vett el az életemből!!
rem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!