Mit számlázhat nekem a Vodafone, ha egyszer korlátlan csomagban vagyok?
Figyelt kérdés
Természetesen meg fogom őket is keresni a problémámmal, de mielőtt leanyáznám őket, hátha valaki meg tudja válaszolni a kérdésemet. Az a helyzet, hogy átváltottam GO+-ra, amivel elvileg 70-eseket korlátlanul hívok, van benne 500 MB adatforgalom, amiből eddig felhasználtam kb. 50-et. Csak olyat hívtam, meg küldtem sms-t aki vodafonos-os, nem töltöttem le semmit a netről.Mégis az egyenleg lassacskán növekszik, egyik nap 60 ft, most 350, és ezt az 5990-es havidíjon felül kell majd fizetnem, és nem szeretném, ha hó végére kikerekedne egy tízesre. Szerintetek én rontok el valamit, vagy a Vodafone hülye?2014. jan. 21. 10:45
1/4 anonim válasza:
talán az lehet a baj, hogy mégsem mindenki vodás, hiszen ma már nem tudod az előhívóból megállapítani, hogy melyik szolgáltatónál van
a másik lehetőség, hogy esetleg a csomagon kívül van kapcsolási díj, de csak feltételezés, nem ismerem az említett csomagot
2/4 A kérdező kommentje:
5 napja vagyok ebben a csomagban, és anyukámon, meg az egyik barátnőmön kívül mást nem hívtam, és mindketten tuti vodások, nem csak a számuk. Nem értem...
2014. jan. 21. 11:52
3/4 anonim válasza:
Vagy van egy idő intervallum, amin belül érvényes! Lehet, hogy csak este 10 és reggel 6 óra között, napközben pedig rendesen pénzért telefonálsz.
4/4 Csillag25 válasza:
Nemzetközi hívás, Roaming, Hangposta, Kék szám, felhasznált sms keret, nem Vodafone irányú hívás vagy sms, mms üzenet (van, amikor hosszú sms-t írsz, akkor a telefon képpé konvertálja, és mms üzenetben továbbítja, ami ebben a tarifában természetesen fizetős, még a Voda irányba is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!