Szerintetek gáz ha valakinek el kellennie pszihológushoz? (őszintén mert szerintem igen)
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 19:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Ugyanolyan orvos mint a többi, vagy te akkor se mész dokihoz ha eltörik valamelyik csontod, mert az is ugyanolyan gáz
2/6 A kérdező kommentje:
De nekem gyomorfájásom és a folyamatos hányásom miatt kell járni
2014. jan. 20. 19:56
3/6 anonim válasza:
Még mindig nem értem mi bajod van azzal hogy pszichológushoz kell járnod. Ha szégyenled akkor mond azt, hogy fogorvoshoz mentél
4/6 A kérdező kommentje:
Oké
Akkor én sem tarto most már gáznak bekem fontos mások véleménye ;)
2014. jan. 20. 20:34
5/6 Joola válasza:
dehogy gáz! pszichológushoz nem az őrültek járnak, bármilyen apró problémánál lehetséges, hogy az embernek kell egy lökés, hogy megoldja. Amerikában szinte mindenki jár vagy volt legalább egyszer, csak nálunk nem ismert még. semmi ciki nincs benne, hidd el! (amúgy a pszichológus nem orvos)
6/6 dftgsgvghgev válasza:
Erm, most jövök az urológiáról. Benéztek a fenekembe. Tényleg. Egy haveromnak, kb. 220 cm magas, egyszer béltükrözést kellett csinálni. Illetve kétszer, mert az első alkalommal nem ért fel a szonda a kívánt helyre. Gyomortükrözésen még nem voltam, de szívesen kihagyom. Nem tudom, melyik a jobb? :D Legalább nem kell kés alá feküdnöd. Az nem ciki, de legalább ijesztő :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!