Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes majd szoknyába menni?

Érdemes majd szoknyába menni?

Figyelt kérdés
Most megyek majd középsuliba. Ha olyan helyre jelentkezem, ahol van szóbeli, akkor oda érdemes szoknyába menni, vagy ilyen helyen cseppet sem érdekli a tanárt? :D Vizsgákon eddig bejött, de nem tudom, ott megy-e. :D Csak hogy picivel megnöveljem az esélyeimet. :D Komoly válaszokat kérek, mocskolódásra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
2009. dec. 3. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A puskák / ágyúk miatt kérded?
2009. dec. 3. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tündérke! Feltételezve a polgári értékrendedet teljesen komolyan írom, hogy rendes normális öltözetbe a szoknya beletartozik, egyébként tök mindegy mit veszel föl, ha az ízléses szolíd, hozzád illő. A középsuli felvételin a sikert nem a lábaid formájával kell aratni, hanem pl. azzal, hogy helyesen tudsz írni, mert valahova szoknyában kell menni és nem szoknyába. Abban az iskolában ahol a tanári karnál a középiskolás korú felvételiző lány jó lábakkal előnyhöz juthat a színvonal erősen megkérdőjelezhető. Egyébként senki nem hülye és az ilyen típusú befolyásolási szándékot az első pillanatban kiszúrják, s akár a visszájára is fordulhat a dolog. Persze más a helyzet a manöken suliban ahol ezt hivatalból figyelembe veszik, de a megjelenésével az illető ott is a névjegyét adja.
2009. dec. 3. 12:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy nem kell mindenbe belekötni, a címben csak elírás volt. Láthatod, hogy helyesen írok...
2009. dec. 3. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ezen múlik! A fekete nadrág is tökéletesen megteszi manapság.

(A szoknyának egyetlen előnye, mint az előbb írtam, a speciálisan elkészített bélés, vannak akiknek vizsgázószoknyájuk is van, és nem hinném, hogy bárki felvállalná, hogy alánézzen:) De felvételin persze óriásit kockáztathatsz vele!!:))

2009. dec. 3. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De. Ku.rvás viselkedés azért úgy öltözni, hogy valami sikerüljön. Ha tetszik, ha nem. A szomorú az, hogy 14 évesen már arra gondolsz, hogy a "testedből" előnyt kovácsolj. Persze lehet, hogy a leendő osztályfőnöködnek tetszeni fog ez, de mi van, ha a felvételin egy hölgy lesz ott?
2009. dec. 3. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Oké, nem bántás, csak azért említettem meg, mert pont vizsga a téma ahol az ilyen kérlelhetetlenül mínusz pont, és utólag reklamálhatatlan
2009. dec. 3. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Ejj, hajrá....

De annyit mondok, hogy hülyének fognak nézni, hogy télen megjelensz egy, az áltagosnál rövidebb szoknyában....-.-"

2009. dec. 3. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Amúgy mag ne magyarázzál, hogy elírás volt a címben...

A magyarázatban is leírtan úgy, hogy szoknyáBA...

2009. dec. 3. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne riogassátok már a friss húsokat!:) Drágaság, mindegy, hogy miben mész, csak fazonra igazított legyen a fanszőrzeted.:)
2009. dec. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!