Érdemes majd szoknyába menni?
Figyelt kérdés
Most megyek majd középsuliba. Ha olyan helyre jelentkezem, ahol van szóbeli, akkor oda érdemes szoknyába menni, vagy ilyen helyen cseppet sem érdekli a tanárt? :D Vizsgákon eddig bejött, de nem tudom, ott megy-e. :D Csak hogy picivel megnöveljem az esélyeimet. :D Komoly válaszokat kérek, mocskolódásra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.2009. dec. 3. 11:57
2/9 anonim válasza:
Tündérke! Feltételezve a polgári értékrendedet teljesen komolyan írom, hogy rendes normális öltözetbe a szoknya beletartozik, egyébként tök mindegy mit veszel föl, ha az ízléses szolíd, hozzád illő. A középsuli felvételin a sikert nem a lábaid formájával kell aratni, hanem pl. azzal, hogy helyesen tudsz írni, mert valahova szoknyában kell menni és nem szoknyába. Abban az iskolában ahol a tanári karnál a középiskolás korú felvételiző lány jó lábakkal előnyhöz juthat a színvonal erősen megkérdőjelezhető. Egyébként senki nem hülye és az ilyen típusú befolyásolási szándékot az első pillanatban kiszúrják, s akár a visszájára is fordulhat a dolog. Persze más a helyzet a manöken suliban ahol ezt hivatalból figyelembe veszik, de a megjelenésével az illető ott is a névjegyét adja.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy nem kell mindenbe belekötni, a címben csak elírás volt. Láthatod, hogy helyesen írok...
2009. dec. 3. 12:48
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik! A fekete nadrág is tökéletesen megteszi manapság.
(A szoknyának egyetlen előnye, mint az előbb írtam, a speciálisan elkészített bélés, vannak akiknek vizsgázószoknyájuk is van, és nem hinném, hogy bárki felvállalná, hogy alánézzen:) De felvételin persze óriásit kockáztathatsz vele!!:))
5/9 anonim válasza:
De. Ku.rvás viselkedés azért úgy öltözni, hogy valami sikerüljön. Ha tetszik, ha nem. A szomorú az, hogy 14 évesen már arra gondolsz, hogy a "testedből" előnyt kovácsolj. Persze lehet, hogy a leendő osztályfőnöködnek tetszeni fog ez, de mi van, ha a felvételin egy hölgy lesz ott?
6/9 anonim válasza:
Oké, nem bántás, csak azért említettem meg, mert pont vizsga a téma ahol az ilyen kérlelhetetlenül mínusz pont, és utólag reklamálhatatlan
7/9 anonim válasza:
Ejj, hajrá....
De annyit mondok, hogy hülyének fognak nézni, hogy télen megjelensz egy, az áltagosnál rövidebb szoknyában....-.-"
8/9 anonim válasza:
Amúgy mag ne magyarázzál, hogy elírás volt a címben...
A magyarázatban is leírtan úgy, hogy szoknyáBA...
9/9 anonim válasza:
Ne riogassátok már a friss húsokat!:) Drágaság, mindegy, hogy miben mész, csak fazonra igazított legyen a fanszőrzeted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!