Mit egyek? Pizzát, húslevest vagy melegszendvicset?
Figyelt kérdés
A pizza finom, viszont tegnap vettek szüleim 4-et, ebből 2 elfogyott azóta. (Én egyet ettem és ezek a Lidlben kapható margherita pizzák.)
Húsleves: két fordulós nálam, folyadék, és nem lehet kakaót inni hozzás. (Én úgy nem szeretem.)
Melegszendvics: kevés a hozzávaló és szeretnék reggelizni is holnap.
2014. jan. 19. 20:01
1/4 anonim válasza:
Hallod, ha már ez a legnagyobb problémád, hogy nem tudod eldönteni mit is egyél, és ezt ide ki is kell írnod, akkor szerintem egyél valami gyümölcsöt estére nézd át, hogy bepakoltál-e mindent holnapra, és menjél csucsukálni!
2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem maradunk soha a tárgynál, csak felesleges viták alakulnak ki. Úgyhogy hagyj békén!
2014. jan. 19. 20:11
3/4 anonim válasza:
Ha nem írtál volna leírást, azt mondtam volna, hogy melegszendvics. Így viszont pizza. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Most már én is arra hajlok.
2014. jan. 19. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!