Mucuka15 kérdése:
Szerintetek melyik a jobb Garage vagy RTM?
Figyelt kérdés
Én mind a kettőt nagyon imádom MR.BUSTÁT meg ESSEMET is de szerintetek ki a jobb??2014. jan. 19. 13:48
11/25 anonim válasza:
bustanak eleg jo a szovege,de csak egy par szama a jo.az ilyen pavadal,madareteto meg hasonlok ahol voltakeppen masokat fikaz es magat sztarolja nekem nem jonnek be.eleg nagykepunket is tunik mondjuk,bar nem ismerem.essemmnek meg egyszeruen szar a szovege es ezert nem csinal jo zenet.de talan meg mindig jobb mint az RTM.amugy M.O-n nincs olyan hogy east coast west coast rap.bloose broavaz az egy fos.tirpa meg csinal jo szamot,de sajnos magyarorszagon kezd kihalni a jo rapp zene.ez a velemenyem
12/25 tomboy454454 válasza:
Az rtm es garage testverek ugyhogy sztem akarmelyikre is szavazol a masik is megkapja a szavazatod :-)
14/25 anonim válasza:
1 Isten 1 Család 1 Élet 1 Barát 1 Bloose Broavaz 1 Végzeten án
16/25 anonim válasza:
Essemm és Busta nagynak hiszik magukat, de Ganxsta Zolee-nak a nyomába sem érhetnek!
17/25 Yoni03 válasza:
Melyik a jobb: seggbekuki vagy 25 cm letorkozása?
Ez kb ugyanaz.
18/25 anonim válasza:
Alvin és a mókusok a legjobb. Kész! Itt nincs magyarázni való.
19/25 anonim válasza:
Divathallgatók... divathallgatók mindenhol..
20/25 anonim válasza:
utolsó inkább ismerd el hogy nem vagy különleges mert te is hallod amit más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!