Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen gimik vannak SOS! (? )

Milyen gimik vannak SOS! (? )

Figyelt kérdés
Gimibe szeretnék menni viszont van 3 hármasom (a többi 4-es 5-ős)Milyen gimiket ajánlotok? Én egyenlőre a Fótiba és a Dózsába jelentkezek, de tudtok még?

2014. jan. 18. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:

hát kezdésként hol laksz?

amúgy a központi felvételitől jobban függ szerintem

2014. jan. 18. 22:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen a matek szó-szó de a magyar nagyon jól sikerült. Fóton lakok bocsi h lemaradt.
2014. jan. 19. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Fótról azért be lehet járni a fővárosba egész könnyen

a belvárosban ajánlom, hogy jelöld be a Trefort Ágostont, az Apáczai Csere Jánost, és a Veres Pálnét.. mind a három elég kemény, viszont jól beléd verik amit kell:)

és a VPGben ott van a Kampány, ami egy külön misét megérne:D

2014. jan. 19. 15:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de igazából nem szeretnék nagyon erős gimibe menni és (mint te is mondtad) és sokszor hallottam már h nagyon nehezek... de köszi! ^^
2014. jan. 19. 16:14
 5/9 anonim válasza:

Sztem a trefort eros lenne neked egy kicsit es nehez is bejutni:) de inkabb Arany Janos :)

De ha pl. kettannyelvube akkor : Terezvarosi v Karolyi Mihaly:)

Hat nem tudom remelem segitettem:D

2014. jan. 20. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Megjelolni sokat meg lehet, nem?

mert akkor allitsd sorrendbem hogy legelso helyekre a legerosebb helyeket, es a kovetkezok egyre gyengebbek

igy a teljesit enyedhez kepest a legjobb helyre jutsz:)

2014. jan. 21. 09:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen de sajnos utána már nem lehet változtatni a rangsort... ahova felvettek elsőre oda kell menni :/ De a Károlyi nem rossz ötlet,megnézem, köszönöm mindenkinek! ^^
2014. jan. 21. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium. Kívül poros, belül egy olyan lelkiség van, mely egyedülálló az országban. Próbálják is elpusztítani, de én ajánlom. Maximum elmész, ha annyira nem tetszik.
2014. ápr. 2. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
8as ezt mint tanulo mondod? Vagy milyen kapcsolatod volt azzal a sukival?
2014. ápr. 3. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!