Milyen gimik vannak SOS! (? )
Figyelt kérdés
Gimibe szeretnék menni viszont van 3 hármasom (a többi 4-es 5-ős)Milyen gimiket ajánlotok? Én egyenlőre a Fótiba és a Dózsába jelentkezek, de tudtok még?2014. jan. 18. 22:24
1/9 anonim válasza:
hát kezdésként hol laksz?
amúgy a központi felvételitől jobban függ szerintem
2/9 A kérdező kommentje:
Igen a matek szó-szó de a magyar nagyon jól sikerült. Fóton lakok bocsi h lemaradt.
2014. jan. 19. 15:54
3/9 anonim válasza:
Fótról azért be lehet járni a fővárosba egész könnyen
a belvárosban ajánlom, hogy jelöld be a Trefort Ágostont, az Apáczai Csere Jánost, és a Veres Pálnét.. mind a három elég kemény, viszont jól beléd verik amit kell:)
és a VPGben ott van a Kampány, ami egy külön misét megérne:D
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de igazából nem szeretnék nagyon erős gimibe menni és (mint te is mondtad) és sokszor hallottam már h nagyon nehezek... de köszi! ^^
2014. jan. 19. 16:14
5/9 anonim válasza:
Sztem a trefort eros lenne neked egy kicsit es nehez is bejutni:) de inkabb Arany Janos :)
De ha pl. kettannyelvube akkor : Terezvarosi v Karolyi Mihaly:)
Hat nem tudom remelem segitettem:D
6/9 anonim válasza:
Megjelolni sokat meg lehet, nem?
mert akkor allitsd sorrendbem hogy legelso helyekre a legerosebb helyeket, es a kovetkezok egyre gyengebbek
igy a teljesit enyedhez kepest a legjobb helyre jutsz:)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen de sajnos utána már nem lehet változtatni a rangsort... ahova felvettek elsőre oda kell menni :/ De a Károlyi nem rossz ötlet,megnézem, köszönöm mindenkinek! ^^
2014. jan. 21. 19:33
8/9 anonim válasza:
Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium. Kívül poros, belül egy olyan lelkiség van, mely egyedülálló az országban. Próbálják is elpusztítani, de én ajánlom. Maximum elmész, ha annyira nem tetszik.
9/9 anonim válasza:
8as ezt mint tanulo mondod? Vagy milyen kapcsolatod volt azzal a sukival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!