Szerintetek menyire egészséges ez?
Kérd meg öket,hogy ne engedjék ! Hülyén hangzik tudom DE ha hallgatsz a szüleidre akkor meg fogod állni,hogy ne igyál !
Sokáig én is energiaitalon éltem azzal keltem azzal feküdtem kis túlzással az folyt a véremben ez tartott 1.2 évig volt olyan hét,hogy vizet sem ittam ! Amikor olvastam és mondták,hogy nem tesz jót a vesémnek úgy kezdtem inni 4 hétig,hogy most ezt megiszom holnap már nem iszok ilyet ja persze 1 hónapig folytattam ! Utána fehéret vizeltem sokáig 3 napig szédültem fájt a hátam vesetájékon ! Rájöttem le kéne szokni de vajon hogyan magamra nem hallgatok szóltam a szülöknek,hogy ne tiltsák csak mindig mondják,hogy ne igyál energia löttyöt mert árt ! 2 napig mondták közben persze sok vizet ittam napi 4-5 litert ettem rá egy kávéskanálnyi cukrot és 4 nap alatt leszoktam a energia italról ! PRÓBÁLD KI TE IS EZT ! csak ne energiaitallal hanem alkohollal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!