Miért vagyok "unalmas"?
Most kezdtem a középsulit,és nagyon rossz,senki sem vesz észre:(Általánosban is elég hallgatag voltam,de most még jobban csendes vagyok,félénk,csak nagyon ritkán beszélek,általában mindig hallgatok,meg mosolygok,aztá ennyi.Úgy érzem,hogy senki se kedvel,a tanárok sem.Van egy pár csaj akivel szoktam dumálni,de ők is lesz*rják a fejem,ha mondok valamit meg se hallják,vagy tök bunkók,pl.dolgozat íráskor is ha szeretnék padtársamról lesni,vagy megkérem hogy segítsen,mindig tök bunkó.De másokkal meg tök kedvesek,meg játszák az eszüket,csak velem ilyenek:(Amúgy ha úgy vesszük jó az osztály,mert szerintem mindenkinek tetszik,mindenki talált már magának barátot,de én nagyon nem érzem jól magam.Sajnos nincs sok önbizalmam se,nagyon halk vagyok,a suliban is próbáltam már másokkal beszélgetni,de reménytelen a helyzet.Sose veszik észre ha bármit is mondok,mintha ott se lennék.Hogyan változtathatnék ezen?Szeretném ha végre sok barátom lenne,engem is észrevennének,és én is bátrabb lennék.
15 éves lány
Hello
Velem ugyanez a helyzet 12-es vagyok és másfél év után sikerült beilleszkednem valamennyire az osztályba. Jött egy új lány az osztályba jóba lettem vele legjobb barátnők lettünk.De aztán elkezdett barátkozni a Zsuzsival,azóta egyre jobban leszart egyre bunkóbb lett, szinte hozzám se szólt, még órán is amikor viccelődtem vele beszólt hogy fogjam be mert ő figyelni akar. Amikor meg mondtam neki hogy már szinte hozzám se szól. Csak anyit mondott hogy Igen? észre sem vettem. Na hát ezek után nagyon megutáltam főleg hogy a Zsuzsival olyan dolgokat találtak ki rólam ami nem is igaz.... A lényeg már nem vagyunk spanok sőt már nem is leszünk.... most olyan magányosnak érzem magam az osztályban minden órán szinte egyedül ülök és nagyon szarul érzem magam nincs kivel beszélgetnem.... és sajnos én se vagyok az a nagy dumás aki mindenhez hozzá tud valamit fűzni..... Én a helyedbe keresnék magamnak egy másik sulit.....ha elég toleránsak a szüleid akkor átiratnak egy másik suliba.... és akkor lehet hogy jobb lesz.....én is át akartam menni másik suliba de a szüleim nem engedték azzal a kifogással jöttek hogy ne variáljak ez a suli van a legközelebb és kész...... pedig elmondtam hogy mi a helyzet..... na mind1 A másik megoldás pedig az hogy probálj meg velük beszélgetni....persze tudom ez nem olyan könnyű vagy viccelődj egy kicsit és légy laza.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!